gradinite constanta
 

          
Catering la oala 

pentru
 
gradinite, scoli cu program after hours, centre after school, locuri de joaca sau pentru diferite ocazii festive
 
 
 

Catering la oala este un concept nou in Romania de mancare gatita la oala cu livrare la sediul clientului

 
Meniu Gradinite After School
 
Meniu mic dejun gradinite catering la oala click aici pentru variante meniu mic dejun
 
Meniu pranz gradinite catering la oala click aici pentru variante meniu pranz
 
Pretul va fi stabilit in functie de numarul de portii,  pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati !
 
 
Contact Catering la Oala
 
web: www.cateringlaoala.ro
 
tel: 0722 761 762
 
 
 
Despre noi:
 
Suntem o echipa de profesionisti cu o vechime de peste 20 de ani in domeniu alimentatiei publice, cu o experienta vasta in prepararea produselor traditionale romanesti si internationale. Am inceput in 1993, departe de agitatia orasului, pe malul marii, in Mamaia intr-o locatie deosebita TERASA Restaurant TOMIS . Si pentru ca suntem la mare avem 3 terase care insumeaza 250 de locuri cu comanda a la carte si un restaurant amenajat special pentru o linie de autoservire moderna cu o capacitate de 100 de locuri.
De a lungul timpului, clientii au invatat sa aiba incredere in noi si in calitatea serviciilor pe care le oferim, si in fiecare vara ne sugereaza diferite sortimente de mancare si ne dau sfaturi despre cum am putea sa diversificam specialitatile culinare. 
Oferim o gama variata de peste 100 de feluri de mancare traditional romanesca si specialitati internationale in variantele de 4,6, 8 si 16 portii la preturi fara concurenta, care va vor transforma in cei mai fericiti clienti ai nostri.  Comanzi usor si rapid la telefon oriunde ai fi cu livrare gratuita la domiciliu !
Poti chiar tine post sau o dieta. Oala cu mancare este gatita special pentru tine cu ingrediente naturale, fara conservanti  pe gustul tau, mai putin sarat, mai picant sau fara anumite ingrediente.
Pentru un pret suplimentar putem gati si cu produse BIO de la producatori autorizati.
Alegi preparatele printr-un simplu telefon de oriunde ai fi si primesti mancarea a doua zi, la ora aleasa de tine in intervalul orar  08.00 - 20.00 la adresa dorita.Comenzile se fac cu doua ore inainte de a fi livrate.  Aprovizionarea se face in urma comenzilor. Cumparam ingrediente naturale proaspete si fara conservanti, astfel incat produsul sa fie gustos. Nu folosim legume sau carnuri congelate. Ciorbele contin bors natural din tarate de grau de cea mai buna calitate.
Dupa livrare recomandam pastrarea produselor in conditii optime la temperaturi mai mici de 8 grade Celsius. .
Mancarea este livrata in recipiente de unica folosinta, sigilate care pot fi depozitate in frigider in conditii optime.Cioarba este livrata in oala. Puteti alege intre a pastra oala pana la comanda urmatoare (platind o garantie de 70 lei), sau puteti sa transferati mancarea in recipientul Dvs. Produsele Catering la oala pot fi livrate oriunde in Judetul si Municipul Constanta conform adresei de livrare specificate.Valoarea comenzii minime in oras este de 40 lei si in afara orasului de 80 lei.
PENTRU COMENZILE CE NU INTRUNESC SUMA MINIMA SE VA PERCEPE O TAXA DE LIVRARE IN FUNCTIE DE ZONA !
Acceptam toate tipurile de bonuri de masa de in proportie de maxim 50% din valoarea comenzii.
Plata comenzii se va face la livrare, c├ónd veti primi din partea echipei Catering la oala bonul fiscal care include produsele comandate si valoarea acestora.
Pentru comenzile care depasesc 150 de RON se percepe un avans de 35% din valoarea comenzii.