Gradinite Constanta
Gradinite Particulare Constanta
click aici pentru prima pagina
 
 
 
Gradinita Santa Maria del Mar
 


Ateliere Montessori Constanta 
 
 
 

Inscrieti-va copiii la Grupa Montessori!
 
 Cresa Gradinita Santa Maria Del Mar este  cresa gradinita particulara din Constanta ce va avea in program pentru anul scolar 2015-2016 o grupa Montessori.

Atelierele/Cursurile sunt sustinute de un cadru didactic specializat in cadrul cursului AMI - Asociatia Montessori International!

Numarul de locuri este limitat. 

Ce se urmareste prin implicarea copilului in aceste Ateliere si prin educarea lui conform Metodei Montessori?

Scopul lor direct este acela de a dezvolta motricitatea fina si grosiera, de a rafina miscarea. Conduc la cunoastere prin intermediul simturilor, la rafinarea aprecierii senzoriale, la asimilarea de activitati ordonate, la cunoasterea si dezvoltarea limbajului. Urmaresc de la cea mai frageda varsta introducerea notiunilor de gratie si curtoazie, experimentarea socializarii la nivel de microgrup social, prezentarea regulilor de grup.

Scopul indirect al acestor cursuri il constituie pregatirea pentru scriere, initierea si autonomia ingrijirii personale si a mediului, dezvoltarea capacitatii de concentrare, dezvoltarea gandirii logice de la stanga la dreapta, pregatirea pentru gandirea matematica, logica ordinii devine rutina, exersarea socializarii, invatarea regulilor, dezvoltarea stimei si increderii in sine, crearea autonomiei si cunoasterea limitelor libertatilor.

 

Modulul 1 Ateliere Montessori Constanta

pentru copii cu varste intre 6-12 luni, 1-3 ani, 3-6 ani

Modulul 2 Ateliere Montessori Constanta

pentru copii cu varste intre 6-12 luni, 1-3 ani, 3-6 ani

Seriile sunt formate din participarea in medie a 5-6 copii;

La fiecare sedinta sunt abordate arii curriculare ale pedagogiei Montessori: viata practica, senzorial, limbaj si matematica.


 
Pentru mai multe detalii despre oferta educationala a 
Cresei si Gradinitei particulare Santa Maria del Mar
 
Cresa Gradinita Santa Maria del Mar este o unitate noua de invatamant particular, autorizata si in curs de acreditare!