Atelierul strumfilor

 

Vino acum! Prima sedinta este gratuita!
 
 
   Atelierul Strumfilor a aparut din dorinta de a oferi copiilor posibilitatea de a confectiona singuri diverse obiecte pentru camera lor, propriile tricouri, sau poate un cadou pentru o persoana draga!
 

 
   Prelucrarea cu rabdare şi pricepere a unor materiale diverse contribuie la formarea aptitudinilor şi deprinderilor creativ-aplicative şi estetice. Utilizarea diferitelor tehnici de lucru cultiva copiilor simţul estetic, şi-i educa in spirit ecologic. Aceştia transforma simple obicte sau materiale in adevarate opere de arta implicand o multitudine de procese atat psihice şi fizice cat şi de relaţionare.
 
  
 
   Atelierul Strumfilor pune la dispozitia copiilor toate materialele de care au nevoie in realizarea diferitelor obiecte sau decoratiuni. Obiectivul primordial este sa respectam domeniile de interes ale copiilor si prin puterea exemplului sa isi doreasca sa isi realizeze propriile decoratiuni.
 

 
   Educarea gustului artistic, a sensibilitaţii estetice a copiilor contribuie la formarea unei personalitaţi echilibrate, care va cultiva relaţii bazate pe sentimente umane, pe principii de etica, estetica şi echitate.
 
 
 
   Atelierul Strumfilor asigura materialele necesare pentru desfasurarea activitatilor iar prima sedinta este gratuita! Activitatile sunt potrivite copiilor cu varste intre 4 si 14 ani.
 
 
 
Activitatile atelierului nostru
 
 
 
 
 
 
 

 

 
____________________________________________________________________________