Gradinite Constanta
click aici pentru a reveni pe prima pagina
 
 
Gradinita  Constanta
 
 
 
 Casuta din padure
 
 2015
 
   Inotul - Casuta din Padure acorda o atentie deosebita sportului, iar unul din cele mai indicate pentru copii, de la cea mai frageda varsta este inotul. Inotul contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor si ajuta la cresterea respectului de sine. Inotul se desfasoara in cadrul piscinei Ondina, cu profesori specializati si conform unui program special conceput si adecvat varstei scolarului.
 
 
  
 
   Engleza - Pregatirea copilului nu este completa fara cunoasterea unei limbi straine. La Gradinita particulara Casuta din padure copiii pot invata limba engleza cu multa usurinta si placere datorita metodelor interactive utilizate de profesorii nostri de engleza.
 
 
   Sport si elemente de gimnastica - In cadrul acestui optional copii vor invata etapele unui antrenament, elemente de gimnastica, vor dezvolta aptitudini, vor invata sa isi dozeze efortul.
 

   Inscrierea copiilor la Gradinita particulara Casuta din Padure se realizeaza pe tot parcursul anului scolar.

   Transportul copiilor la/de la domiciliu este un serviciu pe care gradinita il ofera avand costuri neincluse in taxa de scolarizare. Tariful este calculat in functie de numarul de km pe care masina ii parcurge pe ruta gradinita-domiciliu-gradinita.
 

Programati-va o vizita impreuna cu copilul dumneavoastra la  Casuta din Padure.

Vino sa crestem impreuna!
 

Contact:

Str. Ion Ursu nr. 24 Constanta, Romania
Telefon:0725 522 330/0735 872 500
Email:  gradinitacasutadinpadure@gmail.com

www.casutadinpadure.ro

Facebook.com/gradinita.casutadinpadure
 
 Gradinita Casuta din Padure - gradinita particulara Constanta - zona CET - click aici