GRADINITE CONSTANTA
Gradinite particulare Constanta
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
”Cel mai mare respect îl datorăm copilului”
 
 
Centrul Butterfly Constanta
 
 
 
Cursuri de dans pentru copii de gradinite in Constanta
Cursuri de dans creativ Constanta
Cursuri de balet Constanta
Cursuri pentru copii Constanta de la varsta de 3 ani!
 
 
 
    Centrul de dans Butterfly organizeaza cursuri de dans pentru copii Constanta.
     Aici copiii vor invata diferite stiluri de dans: dans modern, dans sportiv, contemporan, balet clasic, dans creativ, dans terapeutic.
     Orele au fost concepute special pentru copiii de gradinita Constanta care nu au intotdeauna rabdare sa faca un singur stil de dans toata ora. Folosim esarfe, ciucuri, pompoane, diferite materiale, cercuri, mingi, instrumente si orice e nevoie pentru a facilita introducerea copiilor in lumea minunata a dansului.
 
 
 
     La Centrul de dans Butterfly cursurile au fost organizate pentru copii astfel incat exprimarea personala si descoperirea propriei persoane prin intermediul dansului, prin intermediul miscarii, sa aiba prioritate.
 
     Pentru a capata incredere in ei, pentru a invata sa se exprime liber si fara inhibitii vom participa la spectacole, concursuri de dans si ceea ce copiilor le place atat de mult: o data pe luna parintii pot participa la cursul de dans  impreuna cu copilul, pentru a permite copilului sa arate ce a invatat si pentru a consolida relatia parinte-copil. 
 

 
     Orele de dans se desfasoara intr-o atmosfera calda, in care copilul este indrumat sa creeze, sa se descopere si sa improvizeze.
     Copiilor le place sa cante iar noi, la Centrul Butterfly Constanta folosim cele mai dragute cantecele pentru a le impleti  cu pasii lor de dans.
     Copiilor le plac povestile iar noi spunem cele mai interesante povesti prin intermediul miscarilor libere.
     Prin dans copilul va exprima fericirea, tristetea, furia, dorul.
 
     Centrul Butterfly organizeaza cursuri de dans atat la sediul sau din Constanta si din celelalte orase din Judet dar si in cadrul institutiilor de invatamant privat. Asadar, aceste cursuri pot fi predate si la gradinitele particulare din Constanta.
 
 
 
     Creaza-te pe tine prin dans si vei crea un om mai liber, mai fericit mai aproape de sentimentul de autoimplinire si acceptare!
 
     Centrul Butterfly organizeaza cursuri de dans si pentru cei ce ai depasit varsta copilariei precum si cursuri de dans pentru viitorii miri - lectii pentru valsul mirilor in Constanta.
 
Contact:
Andreea Stoian
 
 
Cursuri de dans copii Constanta la Centrul Butterfly din Constanta
cursuri de dans modern, cursuri de dans sportiv, cursuri de dans contemporan, cursuri de balet clasic, cursuri de dans creativ, cursuri de dans terapeutic.

 

 
 
______________________________
 
 
 
 

 

www.gradinite.particulare.ro va prezinta: gradinite constanta,gradinite private constanta,gradinite particulare constanta,gradinita constanta, gradinita privata constanta,gradinita particulara constanta,scoala constanta,scoli constanta,summer school constanta,after school constanta, centru educational constanta,cresa constanta,crese constanta,loc de joaca constanta,centru de studiu constanta,ateliere de creatie constanta,atelier de creatie constanta,limbi straine pentru copii constanta,work shop constanta,meditatii copii constanta,muzica copii constanta,pictura copii constanta
Pe site www.gradinite.particulare.ro gasiti detalii despre:Centru educational Constanta pentru copii de la 1 an , Gradinite din Constanta - Gradinite particulare din Constanta: Gradinita Cambridge Constanta, Gradinita Colibri Constanta, Gradinita Gamex, Gradinita Casuta din Padure, Cresa Gradinita Kitybity, Gradinita Casuta cu povesti Constanta,  Gradinita Spectrum Constanta, Gradinita La Nouvelle Generation Constanta, Gradinita  Brancoveneasca Constanta,Gradinita Champions Constanta, Gradinite cu program de vara Constanta- Gradinita de vara Micul Brancovean din Constanta, Gradinite cu program saptamanal Constanta,Gradinite din Constanta - Gradinite de stat din Constanta - gradinite cu program normal Constanta,gradinite cu program prelungit Constanta, Scoli din Constanta - Scoli particulare din Constanta: Scoala Brancoveneasca Constanta, Scoala Petre Ispirescu Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Scoala Spectrum Constanta, Scoala La Nouvelle Generation Constanta, Scoala Primara Particulara Colibri Constanta,Scoli de vara Constanta:Scoala de vara Micul Brancovean Constanta Locuri de joaca din Constanta:Loc de joaca Strumfii Land Constanta, Loc de joaca Kiddy Dady Constanta After school din Constanta: After school Paradisul Verde al copiilor Constanta, After school Little Kids Constanta, Sezen Stil Constanta, After school Clubul Istetilor Constanta, After school Scoala Brancoveneasca Constanta,after school Constanta.Crese din Constanta, Animatori pentru petreceri din Constanta: Clovnul Sica si trupa  Ciresarii Constanta,clovn Constanta Club de dans Constanta Black Sea – stiinta miscarii pentru copiii dumneavoastra Cabinet terapii alternative Constanta: Biorezonanta,Medicina estetica Timp liber: Program teatru pentru copii, Poezii pentru copii, Povesti pentru copii Cantece pentru copii, Poze de colorat pentru copii, Evenimente,Spectacole, Concerte. Papusi pentru copii Aradeanca,Libraria Constanta-Libraria Brancoveneasca-Sfintii Martiri Brancoveni Constanta.