GRADINITE CONSTANTA
Gradinite particulare Constanta
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
”Cel mai mare respect îl datorăm copilului”
 
 
Copiii si mesele festive
 
 

Stim sa mancam la masa festiva ?

Suntem invitati  - cum ne comportam ?

     Chiar daca micutii sunt pofticiosi nu trebuie lasati sa se obisnuiasca sa manance dulceturi, gemuri sau mierea direct din borcan, ci, mai intai va pune doua trei lingurite de produs in farfurie si apoi o va consuma cu lingurita, din farfurie.

     Mezelurile sunt oferite de gazda pe un platou, frumos aranjate. Se iau in farfurie, se curata cu furculita si cutitul de coaja, si apoi se consuma.

     Niciodata cartofii nu se taie cu cutitul ci cu furculita, exceptie fac cartofii copti la cuptor ce se mananca folosind ambele ustensile.

     Supele si ciorbele se servesc in boluri, se consuma cu lingura, nu se inclina bolul pentru a se manca tot, ci va opriti cand nu mai puteti lua cu lingura. Evident este exclusa inmuierea painii in supa, ciorba sau sos. In gradinite constanta este practica de a inmuia painea in ciorbita ca sa se asigure ca cel mic mananca. Nu este recomandat!

     Niciodata nu se va folosi cutitul la sparanghel, indiferent de modul in care este servit.

     Andivele si salatele sunt aduse la masa spalate, desfacute, usor condimentate, practic cat mai aproape de starea lor naturala astfel incat sa o puteti asezona dumneavoastra cum doriti cu ulei, sare, piper, otet si altele, avand totusi, simtul masurii.

     Cutitul nu se foloseste nici la brocoli, nici la conopida .

     Tot cu furculita se taie si mananca si sarmalele, chiftelele, toate felurile de rulade dar si cascavalul.
     Crevetii se manaca cu unt si paine prajita, cu mana.

     Nu este adevarat ca puiul se manaca cu mana prin exceptie doar poate copanul este adus cu manson, restul carnii de pui este adusa desfacuta, transata.

     Poate ca pana nu demult spaghetele se mancau cu lingura si furculita, acum se mananca doar cu furculita, aveti grija sa invartiti corespunzator.

     Dulciurile uscate – fursecuri, biscuiti si asemenea se iau cu mana, cele cu crema cu frisca se consuma cu furculita de desert.


articol www.gradinite.particulare.ro Gradinite Constanta, Crese Constanta, Scoli Constanta, Locuri de joaca Constanta
 
______________________________
 
 
 
 

 

www.gradinite.particulare.ro va prezinta: gradinite constanta,gradinite private constanta,gradinite particulare constanta,gradinita constanta, gradinita privata constanta,gradinita particulara constanta,scoala constanta,scoli constanta,summer school constanta,after school constanta, centru educational constanta,cresa constanta,crese constanta,loc de joaca constanta,centru de studiu constanta,ateliere de creatie constanta,atelier de creatie constanta,limbi straine pentru copii constanta,work shop constanta,meditatii copii constanta,muzica copii constanta,pictura copii constanta
Pe site www.gradinite.particulare.ro gasiti detalii despre:Centru educational Constanta pentru copii de la 1 an , Gradinite din Constanta - Gradinite particulare din Constanta: Gradinita Cambridge Constanta, Gradinita Colibri Constanta, Gradinita Gamex, Gradinita Casuta din Padure, Cresa Gradinita Kitybity, Gradinita Casuta cu povesti Constanta,  Gradinita Spectrum Constanta, Gradinita La Nouvelle Generation Constanta, Gradinita  Brancoveneasca Constanta,Gradinita Champions Constanta, Gradinite cu program de vara Constanta- Gradinita de vara Micul Brancovean din Constanta, Gradinite cu program saptamanal Constanta,Gradinite din Constanta - Gradinite de stat din Constanta - gradinite cu program normal Constanta,gradinite cu program prelungit Constanta, Scoli din Constanta - Scoli particulare din Constanta: Scoala Brancoveneasca Constanta, Scoala Petre Ispirescu Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Scoala Spectrum Constanta, Scoala La Nouvelle Generation Constanta, Scoala Primara Particulara Colibri Constanta,Scoli de vara Constanta:Scoala de vara Micul Brancovean Constanta Locuri de joaca din Constanta:Loc de joaca Strumfii Land Constanta, Loc de joaca Kiddy Dady Constanta After school din Constanta: After school Paradisul Verde al copiilor Constanta, After school Little Kids Constanta, Sezen Stil Constanta, After school Clubul Istetilor Constanta, After school Scoala Brancoveneasca Constanta,after school Constanta.Crese din Constanta, Animatori pentru petreceri din Constanta: Clovnul Sica si trupa  Ciresarii Constanta,clovn Constanta Club de dans Constanta Black Sea – stiinta miscarii pentru copiii dumneavoastra Cabinet terapii alternative Constanta: Biorezonanta,Medicina estetica Timp liber: Program teatru pentru copii, Poezii pentru copii, Povesti pentru copii Cantece pentru copii, Poze de colorat pentru copii, Evenimente,Spectacole, Concerte. Papusi pentru copii Aradeanca,Libraria Constanta-Libraria Brancoveneasca-Sfintii Martiri Brancoveni Constanta.