GRADINITE CONSTANTA
Gradinite particulare Constanta
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
”Cel mai mare respect îl datorăm copilului”
 
 
Gradinite Particulare Constanta va prezinta:
 
Festivalul Bucuriile Copilariei 2015
 
Concurs Gradinite Constanta si Scoli Constanta organizat de
Scoala Primara Petre Ispirescu
 
 
 

Festivalul ”Bucuriile copilariei” Constanta 2015 – Organizator Scoala Primara Petre Ispirescu

     Copiii din gradinitele si scolile primare particulare sau de stat sunt invitati sa participe, in perioada 31 martie - 1 aprilie, la Festivalul ”Bucuriile copilariei”.

     Festivalul este organizat de Scoala Primara ”Petre Ispirescu” din Constanta, face parte din Calendarul Activitatilor Educative Judetene si este organizat pe urmatoarele sectiuni:  - teatru (monolog si sceneta),

- pictura, dans

- colt tematic.

Inscrierea la Festivalul ”Bucuriile copilariei”  se face pana in data de
10 martie 2015.

 

   La sectiunea Teatru (sceneta si monolog) jurizarea este programata pe 31 martie si 1 aprilie la Teatrul de Stat „Fantasio“.

   La sceneta pot participa prescolari cu varsta peste 5 ani si scolari clasele I-IV, ce vor pune in scena interpretari ce nu trebuie sa depaseasca timpul de 20 de minute.

   La sectiunea monolog se pot inscrie elevi cu varsta peste 8 ani, care vor prezenta personajul preferat in cadrul unui moment de cel mult 7 minute.

   La sectiunea pictura, jurizarea va avea loc pe 20 martie. Lucrarile vor fi realizate in tempera, pe hartie, sticla, iar tematica este : traditii si obiceiuri din lumea intreaga.

   Pentru  sectiunea Colt tematic copiii vor amenaja un spatiu prin care se vor descrie caracteristicile specifice unei tari. Jurizarea va avea loc pe 31 martie - 1 aprilie, la Teatrul de Stat „Fantasio“.

   La sectiunea dans, unitatile scolare private sau de stat  se pot inscrie cu cate un grup de cel mult 15 elevi. Melodiile, dansul si costumele alese trebuie sa urmareasca specificul culturii unei tari din lume, la alegere. Melodia va fi de cel mult 4 minute si va fi transmisa prin mail impreuna cu fisa de inscriere, pana pe 10 martie 2015. Jurizarea se va desfasura la Teatrul de Stat „Fantasio“, in perioada 31 martie - 1 aprilie.

 

Participarea la concurs este gratuita, fisele de inscriere se trimit pe mail la adresele :

laura.lautaru@scoalapetreispirescu.ro (pentru scoli primare)

paulina.druncea@casuta-cu-povesti.ro (pentru gradinite).

click aici pentru a reveni pe prima pagina
 
 
 
 
 
______________________________
 
 
 
 

 

www.gradinite.particulare.ro va prezinta: gradinite constanta,gradinite private constanta,gradinite particulare constanta,gradinita constanta, gradinita privata constanta,gradinita particulara constanta,scoala constanta,scoli constanta,summer school constanta,after school constanta, centru educational constanta,cresa constanta,crese constanta,loc de joaca constanta,centru de studiu constanta,ateliere de creatie constanta,atelier de creatie constanta,limbi straine pentru copii constanta,work shop constanta,meditatii copii constanta,muzica copii constanta,pictura copii constanta
Pe site www.gradinite.particulare.ro gasiti detalii despre:Centru educational Constanta pentru copii de la 1 an , Gradinite din Constanta - Gradinite particulare din Constanta: Gradinita Cambridge Constanta, Gradinita Colibri Constanta, Gradinita Gamex, Gradinita Casuta din Padure, Cresa Gradinita Kitybity, Gradinita Casuta cu povesti Constanta,  Gradinita Spectrum Constanta, Gradinita La Nouvelle Generation Constanta, Gradinita  Brancoveneasca Constanta,Gradinita Champions Constanta, Gradinite cu program de vara Constanta- Gradinita de vara Micul Brancovean din Constanta, Gradinite cu program saptamanal Constanta,Gradinite din Constanta - Gradinite de stat din Constanta - gradinite cu program normal Constanta,gradinite cu program prelungit Constanta, Scoli din Constanta - Scoli particulare din Constanta: Scoala Brancoveneasca Constanta, Scoala Petre Ispirescu Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Scoala Spectrum Constanta, Scoala La Nouvelle Generation Constanta, Scoala Primara Particulara Colibri Constanta,Scoli de vara Constanta:Scoala de vara Micul Brancovean Constanta Locuri de joaca din Constanta:Loc de joaca Strumfii Land Constanta, Loc de joaca Kiddy Dady Constanta After school din Constanta: After school Paradisul Verde al copiilor Constanta, After school Little Kids Constanta, Sezen Stil Constanta, After school Clubul Istetilor Constanta, After school Scoala Brancoveneasca Constanta,after school Constanta.Crese din Constanta, Animatori pentru petreceri din Constanta: Clovnul Sica si trupa  Ciresarii Constanta,clovn Constanta Club de dans Constanta Black Sea – stiinta miscarii pentru copiii dumneavoastra Cabinet terapii alternative Constanta: Biorezonanta,Medicina estetica Timp liber: Program teatru pentru copii, Poezii pentru copii, Povesti pentru copii Cantece pentru copii, Poze de colorat pentru copii, Evenimente,Spectacole, Concerte. Papusi pentru copii Aradeanca,Libraria Constanta-Libraria Brancoveneasca-Sfintii Martiri Brancoveni Constanta.