Gradinite Constanta
 
 

 
  Gradinita privata Piticot
 
 
De 18 ani ne jucam, visam, reusim!
 
 
                   Gradinita Piticot este o institutie de invatamant particular prescolar
 

 
                   Gradinita privata Piticot Constanta se deosebeste de toate celelalte gradinite Constanta prin spatiul generos interior si exterior de care dispune, printr-o relatie apropiata, deschisa educator parinte, prin rigurozitatea activitatii educationale.
 
 
                   Spatiul a fost atent amenajat cu sali spatioase pentru activitatile colective, grup sanitar, vestiar, sala de servit masa, hrana este adusa in sistem catering.
 
 
 
                   Gradinita privata dispune de suport logistic si materiale educationale moderne astfel incat activitatile educative sa se desfasoare in conditii optime: aparatura audio, video, planse didactice, instrumente muzicale si multe altele pe care copiii si dumneavoastra, parintii, le veti  descoperi pas cu pas.
 
 
 
 
                   Educatoarele Gradinitei Piticot, cadrele didactice Rainbow Kinder Campus, prin programul educational urmat, contribuie la descoperirea si cultivarea talentelor copiilor, la imbogatirea vocabularului si corectarea defectelor de exprimare, acolo unde este cazul, dezvoltarea motricitatii fine si alte achizitii. Centrul educational colaboreaza si cu un vorbitor nativ de limba engleza cu pregatire si calificare in lucrul cu prescolarii, cu certificare la nivel  national si international.
 
 
 

                   Puteti alege din trei variante de program : program scurt,  program lung, program personalizat.


 
                   Pentru a afla mai multe despre oferta educationala, tarife si alte detalii contactati-ne !