GRADINITE CONSTANTA
Gradinite particulare Constanta
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
”Cel mai mare respect îl datorăm copilului”
 
Gradinita Royal Kids Academy Constanta
summer school     after school    centru educational
 
Activitate suspendata momentan
__________________________________________________________________
 
    Centru educational Royal Kids Academy Constanta:
 
 • Centru lingvistic : engleza, germana, franceza, spaniola
 • Centru artistic : canto, pian, chitara, pictura, origami, modelaj
 • Centru sportiv : dans modern, balet, arte martiale
 • Centru de excelenta : matematica, stiinte, limbi straine
 
      After School Royal Kids Academy Constanta
      Summer School Royal Kids Academy Constanta
    Gradinita de vara Royal Kids Academy Constanta
    Cresa Royal Kids Academy Constanta pentru copii de la 1 an
 
 
Despre noi
 
 
Cresa si gradinita Royal Kids Academy va ofera posibilitatea de a experimenta calitatea actului educational ce se desfasoara intr-un cadru ambiental, confortabil si familiar. Fiecarui copil i se recunoaste unicitatea si are parte de toata atentia necesara pentru a se forma ca persoana. Prin crearea unei ambiante armonioase exploram potentialul fiecarui copil, permitandu-i astfel sa se dezvolte din punct de vedere intelectual, social, emotional, psihomotric, comunicativ si creativ.
Un rol important in succesul acestei misiuni il constituie jocul si maiestria cadrelor didactice calificate. Numarul redus de copii ce alcatuiesc o grupa (maxim 12) este esential pentru modelarea si dezvoltarea personalitatii fiecarui copil in parte. Vor fi efectuate evaluari periodice cu privire la evolutia copilului dumneavoastra, ce va vor fi prezentate gradual.
 
 
 
 
Royal Kids Academy ofera copilului dumneavoastra atat in cadrul gradinitei cat si in cadrul programului after school o paleta ampla de activitati menite sa sustina o dezvoltare armonioasa pe plan artistic, creativ, socio emotional, comunicativ si psihomotric. Unitatea noastra dispune de asemenea de un loc de joaca special amenajat in aer liber. La cerere, se ofera si sedinte de logopedie.
 
 
 

 

Cresa si gradinita Royal Kids Academy  functioneaza tot timpul anului pentru copii de la 1 pana la 6 ani.
 
Pentru o dezvoltare cat mai completa oferim urmatoarele cursuri optionale:
●         limba engleza intensiv
●         muzica vocala
●         dans modern
●         arte martiale
 
            Pe parcursul anului scolar vom efectua urmatoarele activitati educativ-recreative:
●         vizite la teatrul de papusi, la muzeu, in parc;
●         serbari de Craciun, 8 Martie si de sfarsit de an scolar;
●         petreceri tematice si aniversari.
 
 
 
 
Cresa si gradinita Royal Kids Academy va propune trei tipuri de program, ce includ micul dejun in taxa scolara, dupa cum urmeaza: 
 
 • Programul scurt: 7.30- 13.00 – 470 Ron (micul dejun si pranzul sunt incluse in taxa)
 • Programul lung: 7.30- 17.00 – 570 Ron (micul dejun, pranzul si gustarea sunt incluse in taxa)
 • Programul prelungit: 7.30- 18.00 – 670 Ron (micul dejun, pranzul si gustarea sunt incluse in taxa)
 
 
Centru educational

 

Centrul educational Royal Kids Academy va propune una sau mai multe activitati din cadrul celor patru sectii, ce acopera toate ariile de dezvoltare a copiiilor.

Centrul educational se adreseaza tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani ce sunt asteptati sa ia parte la o lectie demonstrativa alaturi de alti copii cu varste apropiate. Cele patru centre sunt:

 • Centrul lingvistic: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana
 • Centrul artistic: pictura, origami/ modelaj, chitara, pian, canto.
 • Centrul sportiv: balet, dans modern, arte martiala.
 • Centrul de excelenta: limba si literature romana, limbi straine, matematica, stiinte.

*Fiecare club se organizeaza la un grup de 5 copii.

 
 
 
 
After  school

 

            Royal Kids Academy vine in sprijinul parintilor si ai scolarilor cu varste intre 7 si 10 ani ce doresc sa isi efectueze temele sub indrumarea unui cadru didactic specializat.

Acest lucru este posibil in cadrul programului after school unde, pe langa efectuarea temelor, se acorda o atentie sporita aprofundarii lectiilor, adaugandu-se suplimentar cursuri de cultura generala si limba engleza, ce sunt incluse in taxa. Micii scolari invata sa isi gestioneze timpul pentru a putea imbina activitatile educative cu cele recreative. Programul after school incepe la ora 12.00 si se termina la ora 18.00.
 
 
 
     Contact:
 
   Adresa: Strada Stefan Mihaileanu nr. 89B, Constanta
   Telefon: 0723 19 19 73
   Web: www.royalkids.ro
 
                
 

Vizualizaţi Royal Kids Academy Constanta Centru educational Constanta pe o hartă mai mare
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
  ______________________________
   
   
   
   

   

  www.gradinite.particulare.ro va prezinta: gradinite constanta,gradinite private constanta,gradinite particulare constanta,gradinita constanta, gradinita privata constanta,gradinita particulara constanta,scoala constanta,scoli constanta,summer school constanta,after school constanta, centru educational constanta,cresa constanta,crese constanta,loc de joaca constanta,centru de studiu constanta,ateliere de creatie constanta,atelier de creatie constanta,limbi straine pentru copii constanta,work shop constanta,meditatii copii constanta,muzica copii constanta,pictura copii constanta
  Pe site www.gradinite.particulare.ro gasiti detalii despre:Centru educational Constanta pentru copii de la 1 an , Gradinite din Constanta - Gradinite particulare din Constanta: Gradinita Cambridge Constanta, Gradinita Colibri Constanta, Gradinita Gamex, Gradinita Casuta din Padure, Cresa Gradinita Kitybity, Gradinita Casuta cu povesti Constanta,  Gradinita Spectrum Constanta, Gradinita La Nouvelle Generation Constanta, Gradinita  Brancoveneasca Constanta,Gradinita Champions Constanta, Gradinite cu program de vara Constanta- Gradinita de vara Micul Brancovean din Constanta, Gradinite cu program saptamanal Constanta,Gradinite din Constanta - Gradinite de stat din Constanta - gradinite cu program normal Constanta,gradinite cu program prelungit Constanta, Scoli din Constanta - Scoli particulare din Constanta: Scoala Brancoveneasca Constanta, Scoala Petre Ispirescu Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Scoala Spectrum Constanta, Scoala La Nouvelle Generation Constanta, Scoala Primara Particulara Colibri Constanta,Scoli de vara Constanta:Scoala de vara Micul Brancovean Constanta Locuri de joaca din Constanta:Loc de joaca Strumfii Land Constanta, Loc de joaca Kiddy Dady Constanta After school din Constanta: After school Paradisul Verde al copiilor Constanta, After school Little Kids Constanta, Sezen Stil Constanta, After school Clubul Istetilor Constanta, After school Scoala Brancoveneasca Constanta,after school Constanta.Crese din Constanta, Animatori pentru petreceri din Constanta: Clovnul Sica si trupa  Ciresarii Constanta,clovn Constanta Club de dans Constanta Black Sea – stiinta miscarii pentru copiii dumneavoastra Cabinet terapii alternative Constanta: Biorezonanta,Medicina estetica Timp liber: Program teatru pentru copii, Poezii pentru copii, Povesti pentru copii Cantece pentru copii, Poze de colorat pentru copii, Evenimente,Spectacole, Concerte. Papusi pentru copii Aradeanca,Libraria Constanta-Libraria Brancoveneasca-Sfintii Martiri Brancoveni Constanta.