Gradinite Constanta
 
 
 
 
 
CIP si DELI
 
 
 
 
 
 
 
    Cip si Deli  este  situata in cartierul Trocadero, str Poporului,  nr. 65 intr-o zona linistita.
 
 
 
    Unitatea isi desfasoara activitatea intr-o casa cu sali spatioase ce beneficiaza de supraveghere video. Cladirea are o suprafata 200 mp fiind  compusa din 3 sali de grupa,  cabinet medical, sala de mese, cabinet de consiliere psihologica,  grup sanitar.
Copiii se pot juca in curtea de 150 mp amenajata ca spatiu de joaca pentru cei mici, cu dotari specifice.
 
 
 
    Obiectivul  urmarit este implicarea totala in procesul de educare al copiilor invatandu-i sa fie independenti,  creativi si inteligenti emotional. Urmarim sa trezim entuzismul copilului fata de studiu, scopul vietii, sa ii stimulam sub aspectul increderii de sine si in fortele proprii, ne-am propus descoperirea si incurajarea potentialului fiecarui copil in parte.
   Activitati desfasurate : educarea limbajului, activitati matematice, educatie muzicala, educatie artistica, educatie plastica, cunoasterea mediului, studiul limbilor straine, cursuri de dans, cursuri learn with music.
 
 
 
     Cip si Deli este deosebita  prin faptul ca are pe langa cursurile specifice de cresa si gradinita si alte programe dupa cum urmeaza :
program after school – cursuri pentru copii clasele I-IV, ce beneficiaza de asistenta si supraveghere la efectuarea temelor si invatarea pentru a doua zi ;
club de sambata,  in cadrul caruia copii de diferite varste pot desfasura diverse activitati creative si distractive
program de supraveghere peste zi pentru copii ,program dedicat parintilor care nu au cu cine lasa copiii in timpul zilei, cand merg la cumparaturi sau in alte locatii ;
program de noapte pentru parintii care au de rezolvat probleme urgente si nu au cu cine lasa copiii pana dimineata.
   Cip si Deli pentru copii de la 1 an si 8 luni, cresa particulara Constanta vine in sprijinul mamicilor in cresterea bebelusilor oferindu-le incredere in ideea introducerii in colectivitate a copiilor de la o varsta atat de frageda.
 
 
 
Centru educational Cip si Deli
Program :
 
Program scurt: 8:00 -  12:00
Program normal: 8:00 -  13:00
Program complet :8:00 -  17:30
Clubul de sambata: 9:00 -  13:00
Program de noapte : 20:00 -   8:00
 
    Cadrele didactice ale Cip si Deli, Centru Educational pentru Dezvoltare timpurie Constanta,  sunt profesori specializati, instuiti si cu atestate de predare a limbilor straine si a teoriei muzicale.
 
 
 
    Tarifele sunt diferite in functie de programul ales, pentru detalii contactati Cip si Deli din Constanta
 
Contact : Cip si Deli
 
Str. Poporului nr 65 Constanta
 
Tel : 0723 136 593
 
 
contact@gradinitacipsideli.ro