Gradinite Constanta

click pentru prima pagina
 
 
Helen Doron Constanta si tehnologia realitatii virtuale magice
 
 

      Helen Doron include tehnologia realitatii virtuale “magice” in cursurile de limba engleza pentru copii. Din acest an scolar si in centrul educational Constanta

     Grupul educational Helen Doron, liderul programelor educationale pentru copii, lanseaza Jump with Joey, cel mai nou program pentru copii intre 6 si 9 ani. Acesta este primul curs de limba engleza interactiv multimedia care integreaza tehnologia realitatii virtuale in materialele sale de studiu.

      Realitatea virtuala are o dimensiune magica care da viata personajelor desenate in carte, prin animatie si sunet. 

      Helen Doron explica “Aceasta extraordinara noua tehnologie se potriveste perfect predarii limbii engleze si ne imbunatateste metodologia deja consacrata. Ii mentine pe elevi implicati si furnizeaza noi ocazii pentru ei de a asculta limba engleza pronuntata corect si pentru a-si imbunatati cunostintele de limba engleza.”

     800 de centre educationale Helen Doron English, printre care si cel din Constanta, vor include si acest curs incepand din anul scolar 2014-2015.

     3700 de profesori autorizati Helen Doron English vor beneficia de training intensiv pentru un program unic, cuprinzand 53 de cantecele originale si 26 de episoade de animatie. La fel ca toate celelalte produse Helen Doron Early English, muzica si versurile au fost scrise special pentru grupa de varsta si nivelul fiecarui program si sunt parte integranta din procesul de invatare, prin consolidarea vocabularului si a gramaticii.

     Elevii invata acest curs timp de un an sau 2 ani de studiu. In acest timp ei invata 1700 de cuvinte si traiesc aventurile cangurului Kangi, ale bebelusului sau poznas Joey si ale copiilor de 7 ani Paul si Millie.  Paul si Millie au un club secret, Kangi Club, gazduit de o scorbura uriasa din copac. Cand Kangi suna pentru ajutor Paul si Millie zbora spre tinutul Storyville, unde traiesc personaje din povesti populare si unde se desfasoara povesti familiare cu final neasteptat. Paul si Millie ii ajuta pe Kangi si pe Joey sa rezolve misterele din Storyville.

    Pe langa invatarea limbii engleze, Jump with Joey largeste orizontul tinerelor minti, prin povesti potrivite pentru varsta lor, care le incurajeaza sa inteleaga mai bine lumea in care traiesc.

    Copiii invata despre valori importante precum prietenia, hranirea sanatoasa si protectia mediului inconjurator.  

    Firul povestirii le ofera elevilor un loc familiar din care sa “sara” intr-un nou teritoriu – in acest caz, cuvinte noi din vocabular si o morala valoroasa in fiecare episod. Limbajul este invatat in context iar limba engleza autentica si naturala devine parte din viata copiilor.

    Pentru incurajarea limbii engleze vorbite in afara clasei povestile sunt suplimentate cu caiete “magice” presarate cu activitatile realitatii virtuale care ii atrage pe elevi in ea, astfel incurajandu-I sa petreaca mai mult timp acasa, explorand si invatand in limba engleza. Doron explica : “Desi am adoptat unele dintre cele mai avansate tehnologii pentru acest curs, programul Jump with Joey ramane fidel miezului metodologiei Helen Doron English, bazata pe 4 principii de baza: incurajare pozitiva, invatare in grupuri mici, ascultare de fundal si profesori special pregatiti, care si-a demonstrat valoarea din nou si din nou in ultimii 30 de ani. Nu in ultimul rand, cursul include elemente de recunoastere a alfabetului limbii engleze si poate beneficia de un modul suplimentar de citire si scriere, toate special gandite in scopul pregatirii copiilor pentru sustinerea de examene de limba internationale Cambridge. 

 Despre Grupul Educational Helen Doron

     Grupul Educational Helen Doron este in prima linie a sistemelor educationale inovative, care furnizeaza programe educationale exclusive si de calitate pentru bebelusi, copii si adolescenti din intreaga lume inca din anul 1985.

     Franciza Helen Doron English acopera astazi aproape 800 de centre educationale in peste 30 de tari din Europa, Asia si America se Sud. Astazi, mai mult de 2 milioane de copii vorbesc limba engleza ca si limba straina multumita Helen Doron English.

     Modelul de franciza Helen Doron English ii invita pe antreprenori sa se alature unei afaceri de success care aduce beneficii copiilor din intreaga lume. In Romania exista astazi 22 de centre educationale Helen Doron English dintre care 3 in Bucuresti si unul in Constanta.
Mai multe detalii pe www.helendoron.ro