GRADINITE CONSTANTA
Gradinite particulare Constanta
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
”Cel mai mare respect îl datorăm copilului”
 
                  
 

            In vremea copilariei mele, distractiile erau numarate pe degetele de la o singura mana: papusa, povestile nemuritoare, prietenii, teatrul radiofonic pentru copii si desenele animate doar – 10 minute/zi. De aceea, povestile erau la mare pret!
            Ati ghicit ce varsta am, nu?
 
            Am fost rand pe rand atat Cenusareasa cat si sclava pe ulitele Bagdadului, am calatorit totodata in Tara Minunilor impreuna cu Alice, m-am duelat alaturi de muschetarii regelui la portile Parisului si m-am distrat cu Nastratin Hogea. Niciodata nu-mi era de-ajuns!
 
            Acum? Cartile?… Trecut! “De ce as citi povesti cu Fat Frumos? Nu vezi ca este anacronic? Nici macar nu are spada cu laser!” Unde-am gresit? Azi, copiii pun un DVD cu povesti, se uita la desene animate sau se joaca pe calculator jocuri ce au la baza variante modernizate ale povestilor de odinioara.
 
            Voi, parintii, sunteti prea ocupati cu job-ul, iar timpul de lectura, un timp magic, a zburat. Oboseala, stresul si duritatea vietii isi spun cuvantul. Dumnealor, bunicii, imbatraniti, din pacate, inainte de vreme de agitatia vietii cotidiene, depasiti si ei de tehnologia ultrasofisticata, nici nu mai indraznesc sa propuna impetuosilor nepotei cateva randuri dintr-o poveste fermecata.
 
            V-ati dori ca legendele, povestile, basmele, poeziile sa devina cei mai buni prieteni ai copiilor vostri? V-ar placea ca prichindeii sa petreaca periodic, 1-2 ore, invatand sa iubeasca lecturile, sa-si dezvolte gandirea, creativitatea? Sa capete informatii folositoare, sa-si dezvolte vocabularul si sa invete sa-si exprime liber propriile trairi si emotii? Totul intr-un cadru organizat, sub atenta indrumare a unui coordonator experimentat?
 
            Te-asteptam miercuri, 5 februarie, ora 18:30, in ceainaria librariei Carturesti, sa descoperim impreuna lumea lui Fram, ursul polar.
            Investitie per copil: 15 lei (include cartea “Fram, ursul polar”)
 
            Inscrieri la: manager_ctm@carturesti.ro.
 
            Haideti sa facem un loc minunatelor povesti, din nou, in viata copiilor nostri! Sa pornim, din nou, ceasul fermecat in care granitele timpului dispar, iar distantele se risipesc! Ceasul in care fiecare copil devine personajul indragit. Ceasul in care, pe nesimtite, valorile adevarate se aseaza temeinic, pentru toata viata. Pentru ca… cine are carte, are parte.

 


Manager | Lori Carbunaru                          

    Telefon | 0720.66.78.52

           Site | LadybugLearning.ro

Facebook | Ladybug Learning

           Mail | office@ladybuglearning.ro

______________________________
 
 
 
 

 

www.gradinite.particulare.ro va prezinta: gradinite constanta,gradinite private constanta,gradinite particulare constanta,gradinita constanta, gradinita privata constanta,gradinita particulara constanta,scoala constanta,scoli constanta,summer school constanta,after school constanta, centru educational constanta,cresa constanta,crese constanta,loc de joaca constanta,centru de studiu constanta,ateliere de creatie constanta,atelier de creatie constanta,limbi straine pentru copii constanta,work shop constanta,meditatii copii constanta,muzica copii constanta,pictura copii constanta
Pe site www.gradinite.particulare.ro gasiti detalii despre:Centru educational Constanta pentru copii de la 1 an , Gradinite din Constanta - Gradinite particulare din Constanta: Gradinita Cambridge Constanta, Gradinita Colibri Constanta, Gradinita Gamex, Gradinita Casuta din Padure, Cresa Gradinita Kitybity, Gradinita Casuta cu povesti Constanta,  Gradinita Spectrum Constanta, Gradinita La Nouvelle Generation Constanta, Gradinita  Brancoveneasca Constanta,Gradinita Champions Constanta, Gradinite cu program de vara Constanta- Gradinita de vara Micul Brancovean din Constanta, Gradinite cu program saptamanal Constanta,Gradinite din Constanta - Gradinite de stat din Constanta - gradinite cu program normal Constanta,gradinite cu program prelungit Constanta, Scoli din Constanta - Scoli particulare din Constanta: Scoala Brancoveneasca Constanta, Scoala Petre Ispirescu Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Scoala Spectrum Constanta, Scoala La Nouvelle Generation Constanta, Scoala Primara Particulara Colibri Constanta,Scoli de vara Constanta:Scoala de vara Micul Brancovean Constanta Locuri de joaca din Constanta:Loc de joaca Strumfii Land Constanta, Loc de joaca Kiddy Dady Constanta After school din Constanta: After school Paradisul Verde al copiilor Constanta, After school Little Kids Constanta, Sezen Stil Constanta, After school Clubul Istetilor Constanta, After school Scoala Brancoveneasca Constanta,after school Constanta.Crese din Constanta, Animatori pentru petreceri din Constanta: Clovnul Sica si trupa  Ciresarii Constanta,clovn Constanta Club de dans Constanta Black Sea – stiinta miscarii pentru copiii dumneavoastra Cabinet terapii alternative Constanta: Biorezonanta,Medicina estetica Timp liber: Program teatru pentru copii, Poezii pentru copii, Povesti pentru copii Cantece pentru copii, Poze de colorat pentru copii, Evenimente,Spectacole, Concerte. Papusi pentru copii Aradeanca,Libraria Constanta-Libraria Brancoveneasca-Sfintii Martiri Brancoveni Constanta.