GRADINITE CONSTANTA
Gradinite particulare Constanta
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
”Cel mai mare respect îl datorăm copilului”
 
 
 
Minciuna de protocol si sinceritatea
 
 
     Chiar daca este moral a spune adevarul in orice situatie si a nu avea ganduri ascunse,  intrebarea este daca acest lucru e indicat a fi facut ? Nu intotdeauna !
 
     Daca nu ne-am stapani in a spune tot ce gandim atunci ar iesi la iveala lucruri care ar strica armonia noastra, a altora si am fi pusi in posturi penibile sau chiar periculoase. Asa iau nastere minciunile protocolare. Ambalajul in care este pus un adevar greu de suportat, o informatie, creeaza o anumita imagine despre om - prima impresie. Compania celui in cauza va fi asadar o bucurie pentru prieteni, ori, dimpotriva va fi evitat de acestia!
 
     Daca la un eveniment organizat de noi primim flori, ori ca si cadouri, obiecte care ne displac, recomandarea este sa ne inghitim reactia si sa multumim calduros pentru ele.
 
     Suntem musafiri iar gazda ne ofera un ceai, sau o cafea care a trecut pe langa planta, sau o placinta ce ne amorteste papilele gustative, multumim de mai multe ori pe parcursul conversatiei si nu dam de inteles ca nu era tocmai ce doream.
 
     Pentru cei care au un eventual conflict interior cu privire la acest gen de " minciuni", sub aspect religios, le spunem ca exact in felul acesta isi demonstreaza" iubirea de aproapele"  si se " jertfesc"!
 
     Sau cel mic vine de la gradinita sau de la scoala incantat ca v-a facut, la ora de Abilitati practice, cu dedicatie, un obiect desenat si decupat al carui aspect va face sa va ganditi ca parca ar fi facut razboiul, iarasi trebuie sa va abtineti in a va spune obiectiv parerea si sa il laudati pe cel mic pentru realizare. Pentru a va cruta de asemenea socuri pe viitor, sugestia este sa ii aratati copilului ce si cum sa lucreze, mai ales ca in comert exista o multime de produse de art&craft ce ii pot starni imaginatia.
 
     Este bine sa educati copilul explicandu-i felul de a aborda atat sinceritatea cat si aceste minciuni conventionale. Cand va fi mare va avea o multime de prieteni care il vor aprecia pentru felul lui de a fi. Sincer cand trebuie si discret in privinta problemelor intime ale altora, care nu se discuta cu nimeni, decat daca cel implicat il solicita in mod direct si personal cu un punct de vedere.
 

______________________________
 
 
 
 

 

www.gradinite.particulare.ro va prezinta: gradinite constanta,gradinite private constanta,gradinite particulare constanta,gradinita constanta, gradinita privata constanta,gradinita particulara constanta,scoala constanta,scoli constanta,summer school constanta,after school constanta, centru educational constanta,cresa constanta,crese constanta,loc de joaca constanta,centru de studiu constanta,ateliere de creatie constanta,atelier de creatie constanta,limbi straine pentru copii constanta,work shop constanta,meditatii copii constanta,muzica copii constanta,pictura copii constanta
Pe site www.gradinite.particulare.ro gasiti detalii despre:Centru educational Constanta pentru copii de la 1 an , Gradinite din Constanta - Gradinite particulare din Constanta: Gradinita Cambridge Constanta, Gradinita Colibri Constanta, Gradinita Gamex, Gradinita Casuta din Padure, Cresa Gradinita Kitybity, Gradinita Casuta cu povesti Constanta,  Gradinita Spectrum Constanta, Gradinita La Nouvelle Generation Constanta, Gradinita  Brancoveneasca Constanta,Gradinita Champions Constanta, Gradinite cu program de vara Constanta- Gradinita de vara Micul Brancovean din Constanta, Gradinite cu program saptamanal Constanta,Gradinite din Constanta - Gradinite de stat din Constanta - gradinite cu program normal Constanta,gradinite cu program prelungit Constanta, Scoli din Constanta - Scoli particulare din Constanta: Scoala Brancoveneasca Constanta, Scoala Petre Ispirescu Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Scoala Spectrum Constanta, Scoala La Nouvelle Generation Constanta, Scoala Primara Particulara Colibri Constanta,Scoli de vara Constanta:Scoala de vara Micul Brancovean Constanta Locuri de joaca din Constanta:Loc de joaca Strumfii Land Constanta, Loc de joaca Kiddy Dady Constanta After school din Constanta: After school Paradisul Verde al copiilor Constanta, After school Little Kids Constanta, Sezen Stil Constanta, After school Clubul Istetilor Constanta, After school Scoala Brancoveneasca Constanta,after school Constanta.Crese din Constanta, Animatori pentru petreceri din Constanta: Clovnul Sica si trupa  Ciresarii Constanta,clovn Constanta Club de dans Constanta Black Sea – stiinta miscarii pentru copiii dumneavoastra Cabinet terapii alternative Constanta: Biorezonanta,Medicina estetica Timp liber: Program teatru pentru copii, Poezii pentru copii, Povesti pentru copii Cantece pentru copii, Poze de colorat pentru copii, Evenimente,Spectacole, Concerte. Papusi pentru copii Aradeanca,Libraria Constanta-Libraria Brancoveneasca-Sfintii Martiri Brancoveni Constanta.